Welke 5 woorden moeten zeker op je cv voorkomen?

In de competitieve jobmarkt van vandaag telt ieder woord, sommige zelfs meer dan andere. Sommige woorden komen zelfs zo goed over in een cv dat ze de kans op werk aanzienlijk verhogen.

Samenwerken

Goed kunnen samenwerken is een van de eigenschappen die echt van tel zijn als je vandaag de dag een job wilt versieren. Werknemers worden immers vaak ingedeeld in teams om samen aan projecten te werken.  Een teamspeler is een luisteraar, een medewerkende collega en iemand die graag mensen helpt.

Flexibiliteit

Werknemers houden van bedienden die flexibel zijn en die simultaan verschillende taken kunnen verrichten. Met andere woorden, vaak is het even belangrijk een manusje-van-alles te zijn als een meester in een vaardigheid. Je kunt tonen dat je flexibel bent door een wil aan de dag te leggen om je tanden in nieuwe en gevarieerde projecten te zetten.

Nauwgezet

Werkgevers willen weten dat ze een werknemers tot op het laatste detail kunnen vertrouwen met een opdracht. Nauwgezetheid betekent dat je georganiseerd en nauwkeurig te werk gaat. Je hebt niet voortdurend supervisie nodig en kan zelfstandig werken.

Gemotiveerd

Werkgevers waarderen werknemers die gemotiveerd zijn. Dat betekent dat ze met eigen ideeën komen aandraven, die proberen te verwezenlijken, en de productiviteit steeds proberen te verbeteren.

Leergierig

Werknemers die leergierig zijn, zijn altijd te vinden voor zelfverbetering. Opleidingen, nieuwe softwareprogramma’s aanleren, … voor hen is het allemaal geen probleem.

Dit bericht is gepost op 21 April 2008 om 07:53 uur en is geplaatst in Solliciteren.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · jobinformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.